Blog/07

Bezbolan tretman za svjež izgled i promjenu koju će svi primijetiti

Bezbolan tretman za svjež izgled i promjenu koju će svi primijetiti

Prirodni proces starenja i fizičkih promjena lica, osim uz naslijeđe, vrlo često je povezan uz način života. Tako loša prehrana, pušenje, pretjerano izlaganje sunčevom svjetlu, stres i drugi čimbenici mogu utjecati na usporavanje proizvodnje kolagena i slabljenje elastina, čime se procesi stanične obnove usporavaju, a mrtve stanice se sporije ljušte.

Stoga je iznimno važno, naročito od 25. godine života pa nadalje, kožu lica redovito čistiti, tonizirati i hidratizirati. No, ponekad ni to nije dovoljno kako bi se zadržao zdrav i mladolik izgled lica. Osim redovite i pravilne njege kozmetičkim preparatima, na stimulaciju kolagena i pomlađivanje kože izvrsno djeluju nekirurški tretmani. Kada je riječ o nekirurškom pomlađivanju lica, primjena dermalnih filera je sve popularnija metoda, a u nastavku ćemo otkriti zašto je tome tako.


Što su dermalni fileri i čemu služe?

Dermalni fileri su punila u obliku gela koja se upotrebljavaju za popunjavanje bora lica, omekšavanje grubih linija lica, podizanje upalih obraza, popunjavanje nazolabijalnih brazda te popunjavanje i povećanje, ali i modeliranje oblika usana.

U Denta Centru koristimo Juvederm, moderan dermalni filer koji proizvodi francuska tvrtka Allergan. Sastoji se od umrežene hijaluronske kiseline koja nije životinjskog porijekla i anestetika lidokain hidroklorida koji je namijenjen što bezbolnijoj primjeni.

Dermalne filere koristimo za oblikovanje kontura lica, primjerice povećanje usana, podizanje usnih kutova, oblikovanje obraza. Isto tako filerima korigiramo bore: nazolabijalne, pušačke bore, bore smijeha i bore mrštenja.


Niz prednosti koje nude tretmani dermalnim filerima

Glavna prednost tretmana dermalnim filerima je trenutačno oblikovanje i popunjavanje lica čime pacijent dobiva svjež i mladenački izgled. Osim toga valja naglasiti da su Juvederm dermalni fileri biokompatibilni proizvodi koji se postupno resorbiraju iz tijela te su nuspojave rijetke i svedene na eventualno crvenilo nakon aplikacije.

Rezultati s,u kao što smo spomenuli, trenutni, a trajanje ovisi od pacijenta do pacijenta. Učinak obično traje od 12 do 14 mjeseci, a duži je ako se tretmani redovito ponavljaju. Nakon tretmana pacijent izgleda potpuno prirodno, mimika ostaje ista, usne punije i senzualnije te lice i sama koža izgledaju mladoliko.

Tretman je vrlo kratak i bezbolan zbog površinske ili infiltracijske anestezije koju apliciramo prije zahvata. Nakon zahvata preporučuje se izbjegavati korištenje solarija i sauna nekoliko dana te na dan nakon tretmana savjetujemo izbjegavati težu fizičku aktivnost.

S Denta Centrom kao vašim izborom za tretmane dermalnim filerima nećete nikada pogriješiti jer koristimo vrhunske Juvederm Allergan proizvode , a činjenica da tretmane izvode samo vrhunski stručnjaci specijalisti oralne kirurgije omogućuje profesionalan i cjelovit pristup svakom pacijentu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Molimo ispunite sva polja.
Poruka uspješno poslana.
Slanje...

Pretplatite se na naš newsletter